050 431 8618

 TAPANI MÄKINEN

Käyttämällä sivustoa hyväksyt seuraavat ehdot

Sivuston käyttöehdot


Sivujen saatavuus

Sivut saattavat väliaikaisesti olla poissa käytöstä ja sivuston ylläpitäjä varaa oikeuden muuttaa niiden sisältöä ilman sinulle osoitettua erillistä ilmoitusta.

  

Sivuilla esitettävän tiedon luotettavuus

Vaikka sivuston ylläpitäjä pyrkii varmistumaan siitä, että sivuilla esitettävä tieto on julkaisuhetkellä virheetöntä ja ajantasaista, siitä ei voi antaa takuita tai sitoumuksia.

  

Tietosuoja

Sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Sivuston käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa. Tilastollisen tiedon keräämiseen on käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/


Palautteen, yhteydenottopyynnön tms. voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta. Jos lomakkeella tai sähköpostilla lähetettyyn palautteeseen halutaan vastaus, tulee palaute lähettää yhteystiedoilla varustettuna. Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit tallennetaan yhteydenottoa varten.


Henkilötietoja sisältävää palautetta lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn palautelomakkeen tai sähköpostiviestin tiedoturva on heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluontoisten tietojen osalta.

  

Sivujen sisällön hyödyntäminen

Sivuilta peräisin olevan materiaalin kaikenlainen kaupallinen hyödyntäminen ilman kirjallista lupaa on kielletty. Sivuilla näkyviä tavaramerkki-, tekijänoikeus- ja muita immateriaalioikeuksien suojaa osoittavia tunnuksia on kunnioitettava.

  

Sivuilla olevat linkit

Sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka voi aiheutua linkitetyiden sivujen tiedon käyttämisestä tai muista tällaiseen tietoon perustuvista toimista.

  

Vastuunrajoitus

Sivuston ylläpitäjä ei vastaa mistään sinulle tai jollekin kolmannelle taholle aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta, joka saattaa johtua sivujen tai niiden sisältämän tiedon käytöstä.